De kunst van combineren: tricks, trends & trainen

Afgelopen zaterdag was team Kaizen aanwezig op de FIBO in Keulen. De FIBO is een van de grootste fitnessbeurzen en letterlijk alles wat met fitness & health te maken heeft is te vinden op dit jaarlijkse event.

Overal worden de nieuwste trends gepromoot aan bedrijven, zzp’ers en fitnessfanaten. Er zijn honderden nieuwe supplementen, handige massage hulpstukken, yogamatten, dumbbells, bidons, nieuwe software pakketten... You name it, they have it. Veel van deze innovatieve producten maken een gezonde lifestyle aanzienlijk makkelijker en toegankelijk voor mensen. Alleen op het gebied van trainen zelf wordt nog wel eens de plank behoorlijk misgeslagen.

Doelgericht trainen is niet makkelijker te maken. Doelgericht trainen betekent namelijk dat je altijd IETS moet verstoren (buiten je comfortzone werken) in je lichaam zodat deze zich gaat aanpassen om sterker, sneller, leniger te worden dan voorheen. Als een nieuw product claimt jou sterker te maken of een sixpack te geven zonder te zweten of vanuit je luie stoel… zet er eerst je vraagtekens bij en check of het overeenkomt met wat we in de onderstaande link uitleggen!

Wil je meer weten over doelgericht trainen? Lees vooral onderstaand artikel waarin wij uitgebreid de trainingsprincipes uitleggen voor optimaal resultaat.