Kaizen Gym zette mijn wereld op z’n kop

Voordat ik begon met trainen, was ik langzaam maar zeker veel te zwaar geworden. Dat had effect op alles. Ik werd neerslachtig, had heel weinig energie en iets simpels als veters strikken kostte me erg veel moeite. 
Zelfs traplopen werd zwaarder en zwaarder. Je verzint smoezen om maar niet te hoeven fietsen, “sporten in je eentje heeft ook geen zin” en ik lette absoluut niet op wat ik allemaal naar binnen schoof.

De Fat Loss Camps van Kaizen hebben mijn wereld echt op z’n kop gezet. 
Het is superintensief, je moet toch 4 dagen in de week erg vroeg je bed uit (en dus ook vroeg naar bed!). Daarnaast krijg je een streng meal plan voorgeschoteld (voor je eigen bestwil!) en moet je zo sterk zijn om ‘nee’ te zeggen tegen alle verleidingen die je op een dag tegenkomt. 
Geen stuk taart als iemand jarig is, niet meesnoepen op kantoor en geen alcohol. Je moet echt de maatschappelijke standaarden een tijdje opzij schuiven en alleen maar aan jezelf denken.

Het afgelopen jaar bij Kaizen heeft mij ontzettend veel gebracht, zowel fysiek als mentaal! Ik heb meegedaan aan 3 camps nu. 
Naast dat het supergezellig is om in een groep te trainen, is het ook extra motiverend. 

 

“Het resultaat? Ik weeg nu 20 kilo minder dan toen ik begon, heb 5 kg extra spieren erbij getraind en mijn vetpercentage is teruggebracht van 41 naar 28.”

Het resultaat? Ik weeg nu 20 kilo minder dan toen ik begon, heb 5 kg extra spieren erbij getraind en mijn vetpercentage is teruggebracht van 41 naar 28. Mentaal merk ik ook het effect. Ik heb meer energie dan ooit, heb veel meer geduld op kantoor, kan me beter inleven in de situatie van anderen en ik ben de hele dag gewoon vrolijker dan pakweg een jaar geleden. 
Dit was me allemaal nooit gelukt zonder de fijne begeleiding bij Kaizen Gym!

- — Rens Dijkstra


improved my life quality 

Ik ontmoette Mike enige tijd geleden. Hij nodigde me uit om zes weken te trainen onder zijn intensieve begeleiding bij Kaizen Gym. Hij wilde me helpen om van mijn klachten af te komen want ik begreep namelijk niet waarom ik nog steeds problemen had met mijn energielevel en waarom ik na jarenlang trainen amper resultaat boekte. De filosofie van Kaizen Gym intrigeerde me en ik besloot dat alles wat ik tot nu toe had geleerd los te laten en me volledig in de handen van Mike te leggen. 

Bij Kaizen Gym wordt op een effectieve en doelgerichte manier getraind en gecoacht. Zij streven ernaar om de beste te zijn in hun vak met een op een begeleiding waar het allemaal om jou draait. En zo voelt het ook. De prachtige gym, de persoonlijke aandacht en de toegankelijke benadering zorgen voor de juiste setting. Elke sessie draait om vooruitgang en niets wordt aan het toeval overgelaten. 

 

"De filosofie van Kaizen Gym leerde me om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat je lichaam tot veel meer in staat is dan je in eerste instantie denkt."

De filosofie van Kaizen Gym leerde me om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat je lichaam tot veel meer in staat is dan je in eerste instantie denkt. Deze ervaring voedde mijn drive voor een gezonde levensstijl en het gaf me een nieuwe basis om op terug te vallen. Naast dat ik me nog nooit zo fit heb gevoeld ook mijn vetpercentage is gedaald tot 19,3%! Ik wil Mike en Donny enorm bedanken voor de persoonlijke aandacht en gastvrijheid.

— Dani Jasarevic, fitgirls.nl.


3 week try-out

Improving life quality! Dat is waar Kaizen Gym voor staat. En na een try-out pakket van 6 trainingen inclusief metingen is mijn leven ook veel verbeterd sinds 3 weken geleden. Ik ben sterker geworden, voel me fitter en ben heel erg blij met het resultaat: een 3% vermindering van mijn vetpercentage en een verbetering van mijn slaapkwaliteit.

Bij Kaizen Gym krijg je veel aandacht. Er wordt niet alleen aandacht gegeven aan de training, maar ook aan levensstijl, slaap, voeding, blessures en andere klachten. Een persoonlijk totaalpakket dus dat volledig is afgestemd voor mijn situatie en dat is fijn.

"ER WORDT NIET ALLEEN AANDACHT GEGEVEN AAN DE TRAINING, MAAR OOK AAN LEVENSSTIJL, SLAAP, VOEDING, BLESSURES EN ANDERE KLACHTEN."

Je komt binnen in een leuke huiskamer waar je gezellig eerst iets kunt drinken aan de bar. Bij het trainen word je van handdoek en water voorzien, die je beiden echt nodig hebt. Na het trainen krijg je een lekkere eiwitshake of kan je op de bank neerploffen en kotsmisselijk voelen (tja, dat gebeurd dus ook). De douche is heerlijk en je kan ook nog de infrarood sauna induiken.

Al met al biedt Kaizen Gym een totaalpakket aan met geweldige service en topbegeleiding. Natuurlijk doe je uiteindelijk het zelf maar je krijgt wel volledige ondersteuning en motivatie van een topcoach (in mijn geval Mike).

Dus ik ga lekker door met verbeteren van mijn levenskwaliteit!

— Stuart Lee


puntjes op de I

Voor ik aan de training begon was ik al 5 uur per week in de sportschool of op bootcamp te vinden. Het doel was 'de puntjes op de i zetten'. Mijn vetpercentage is van 17% van naar 11% gegaan in 3 maanden en ik voel me fitter dan ooit! Door de persoonlijke aandacht op training en voeding ga je net een stapje verder, wat snel, mooie resultaten oplevert. Ik kan het iedereen aanraden, maar nu eerst gaat mijn man op training! Dank jullie wel Don en Mike!

"Mijn vetpercentage is van 17% van naar 11% gegaan in 3 maanden en ik voel me fitter dan ooit!"

— Annelies Harderwijk


eindelijk weer mobiliteit

Vijf jaar geleden heb ik tijdens een val van de trap mijn enkel gebroken, kruisbanden binnen en buiten afgescheurd en mijn scheenbeen en kuitbeen gebroken. Toen ik dit hoorde was mijn eerste gedachte: "dit komt nooit meer goed."

Na een geslaagde operatie mocht na drie maanden het gips eraf. Na een half jaar bij de fysio gelopen te hebben mocht ik daarmee stoppen, maar na een tijdje kwam de pijn toch weer terug. Ik kon mijn enkel amper nog bewegen en het ging van kwaad tot erger. Ik ben bij verschillende orthopeden geweest en tot slot is zelfs mijn enkel operatief schoongemaakt in het AMC. In het begin gaf dat wel wat verbetering maar nog steeds had ik erg veel last.

"Elke week weer komt er meer mobiliteit in mijn enkel en kan ik hem vrijer bewegen."

Nu zijn we inmiddels ruim 5 jaar verder en na 6 behandelingen bij Kaizen Gym is de pijn stukken minder en kan ik mijn enkel weer veel beter bewegen. Ik ga voorlopig dus ook door met deze behandelingen. Elke week weer komt er meer mobiliteit in mijn enkel en kan ik hem vrijer bewegen. Als dit zo doorgaat zou ik graag van de zomer weer een potje tennissen!

— Pia Uljee


gezonder, vitaler, krachtiger & energieker

Het zit er voor mij alweer bijna op... Nog net geen bloed, maar wel zweet en tranen! Jezelf tot het uiterste pushen omdat je het kan en omdat je gestimuleerd wordt door niet alleen je trainer maar ook de kleine groep waarmee je traint. Je wilt gewoon door, want als je eenmaal na die eerste paar weken al je geboekte resultaten ziet, begin je er ook echt zelf in te geloven. Ik kan dit! Iets waarin ik nooit zelf heb geloofd is nu na bijna 12 weken ook echt bewezen.

"Met dank aan de geweldige begeleiding en teamspirit heb ik in zo’n kleine 3 maanden een heel ander lijf."

Met dank aan de geweldige begeleiding en teamspirit heb ik in zo’n kleine drie maanden een heel ander lijf. Niet alleen zie ik het verschil, maar ik voel het verschil ook. Gezonder, vitaler, krachtiger maar vooral energieker. En dit allemaal heb ik te danken aan Kaizen Gym. En stiekem ook mezelf. Mezelf, omdat je naast de trainingen er heel wat voor moet opgeven, denk aan een ander eetpatroon en de alcoholische gezelligheid laten staan. Kaizen Gym, voor hun persoonlijke aandacht en hun onbeperkte steun in alles!

— Gemma Berg


er weer bovenop geklommen

Na mijn burn-out had ik weinig energie en was er van mijn conditie niet veel meer over. Daarnaast werd ik steeds zwaarder en was ik niet in staat die kilo’s weer kwijt te raken. Daarom besloot ik mee te doen met de groepstraining van Kaizen Gym.

Tweeëneenhalve maand geleden zijn we van start gegaan. Naast uitdagende en afwisselende trainingen krijg je ook goede voedingsadviezen. Tijdens de trainingen wordt je goed in de gaten gehouden en krijg je het broodnodige duwtje om niet op te geven en je eigen grenzen op te zoeken. Op basis van metingen worden je resultaten bijgehouden – en die mogen er zijn. Na twee maanden was ik al bijna 5% vet kwijt en 1,5 kilo spiermassa rijker. Ook heb ik door deze manier van sporten en eten weer veel energie gekregen.

"Op basis van metingen worden je resultaten BIJGEHOUDEN – EN DIE MOGEN ER ZIJN."

Kaizen Gym is ook nog eens een hele prettige plek om te zijn. De sfeer is er ontspannen en gezellig. Voor mij reden genoeg om na deze twaalf weken er nog eens twaalf weken achteraan te plakken!

— Rachel Theuns


weer opgeladen na een burn-out

Een aantal weken geleden waren bij mij de gevolgen van een burn-out nog duidelijk voelbaar en zichtbaar. Ik was moe, lusteloos, zwak en opgeblazen. Ik had, voordat ik hieraan begon, al het nodige geprobeerd om weer fit te worden. Drie keer per week een rondje hardlopen, mental coaching, ontspanningsoefeningen, etc. Maar niets hielp echt. Ik sliep slecht en had enorme behoefte aan vet eten en chocola.

Nu ik sinds acht weken bij Kaizen Gym de Kaizen Group Training doe is er al veel veranderd. Niet in week 1 en ik ben er ook nog niet, maar wat voel ik me week na week sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Ik heb de afgelopen weken veel geleerd van Donny en Mike. 

"Ik had, voordat ik hieraan begon, al het nodige geprobeerd om weer fit te worden."

Zo begrijp ik nu veel meer wat hormoondisbalansen teweeg kunnen brengen en hoe ze ontstaan. Waarom goed en genoeg slapen zo belangrijk voor je is en hoe je dat voor elkaar krijgt. En welk soort voeding mijn lichaam nodig heeft: en ik zie resultaat. Niet dat het heel belangrijk is, maar een maatje kleiner kunnen kopen is toch leuk. Doordat ik elke training weer geholpen wordt mijn grenzen te verleggen en zie waartoe ik eigenlijk allemaal in staat ben, voel ik mij in het dagelijks leven ook veel zelfverzekerder. Zo durf ik beter mijn grenzen aan te geven en zeg ik vaker nee tegen dingen die niet goed voor me zijn!

Ik was vroeger zo'n sportschoolsponsor: wel betalen, maar niet gaan. Bij Kaizen Gym heb ik nog geen enkele training gemist en ik ben nog niet een keer met tegenzin gegaan. Sterker nog, ik heb de volgende 12 weken ook alweer geboekt! Donny & Mike bedankt voor jullie inzet, energie en kennis! 

— Cindy Buurman