VOEDING

Wie wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat het moeilijk vol te houden is, beperkte resultaten geeft en vaak een grote terugslag geeft zodra het oude voedingspatroon weer wordt aangenomen.

Bij Kaizen Gym geloven we niet in de commerciële definitie van “dieet” maar letterlijk: het gebruikelijke voeding en drinken van een persoon. Of hetgeen gezond of ongezond is daargelaten. Wij kijken naar welke nutriënten nodig, en welke overbodig, zijn om de doelen van onze cliënten te bereiken.
 

Metabolic Analytics

Dankzij de innovatieve MA methode is er eindelijk een antwoord op vragen als waarom je zo onrustig slaapt en 's ochtends niet vooruit te branden bent. Of waarom je ‘s middags een enorme dip krijgt na de lunch. De bioprint method helpt om jouw sportprestaties explosief te verbeteren zonder verboden middelen te gebruiken. Daarnaast helpt het om vet te verliezen op die vervelende probleemgebieden

Dankzij onze opleidingen kunnen wij hormonale disbalansen in beeld brengen. Er kan direct een plan worden gemaakt om de hormoonbalans weer te herstellen door middel van trainingen, voeding en supplementen.