BLESSUREBEHANDELING

Wie chronische pijnklachten of blessures heeft weet hoeveel impact het op jouw leven kan hebben. Of het nu gaat om chronische- of  acute pijnklachten, ze zijn vervelend en vooral onnodig. Een aantal dagen pijnklachten hebben kan jouw hele gemoedstoestand veranderen. 

Bij Kaizen Gym hebben we veel ervaring met beide vormen van klachten. Door onze opleidingen en trainingen hebben we innovatieve technieken om duurzame resultaten te boeken. Ook nu hebben we maar één doel: jou optimaal laten functioneren.

Mylogenics

Pijnklachten of blessures behandelen wij met de Mylogenics methode. Mylogenics is een innovatieve en veel omvattende behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van (atletische) prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven.

De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering. De methodiek is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Oorzaak – gevolg.

Rugklachten is gevolg, oorzaak zwakke hamstring/ bil/ heup. Daarom kijken wij niet alleen naar de klacht maar naar alle structuren die ermee in verband staan. Op die manier bestrijden we geen symptomen, maar lossen we de oorzaak op. Zodat je weer pijnvrij kan hardlopen, volledige bewegingen kan maken na een frozen shoulder of verlost bent van 'chronische' onderrug klachten.

Bij Kaizen Gym kunnen we u helpen met onder andere:

  • (Lage) rugklachten
  • Schouderklachten (frozen shoulder, slijmbeursontsteking, etc.)
  • Knieklachten
  • RSI klachten (tenniselleboog, golfarm, etc.)

U kunt altijd terecht met vragen over uw specifieke klacht.

Infraroodsauna

Een van de grootste negatieve invloeden op jouw gezondheid zijn giftige stoffen en het vermogen van jouw lichaam om deze te detoxen. Deze giftige stoffen (zware metalen, chemicaliën) kunnen zich vastbijten aan zenuwen, kunnen bloedvaten aantasten en voor vetopslag zorgen. Jouw lichaam probeert de giftige stoffen die overblijven onschadelijk te maken door deze in het vetweefsel op te slaan. Dat betekent dat zolang er teveel giftige stoffen zijn, jouw lichaam een onnodig hoeveelheid vetweefsel zal behouden om ze in op te slaan.

De stralen van een infrarood sauna dringen door de huid heen en verwarmen het lichaam van binnenuit. In tegenstelling tot een traditionele Finse sauna waarbij het lichaam van buitenaf, als een oven, wordt verwarmd. Dit is de onderscheidende factor van een infrarood sauna, behalve voor meer ontgiftend zweet zorgt het tegelijk voor minder stress op het lichaam