TEAM KAIZEN

 
TTH_1983zww%2B%25C2%25A9TITIA%2BHAHNE.jpg
 

MIKE VAN BEEK

Master Coach & mede-oprichter

Mike heeft een charismatische persoonlijkheid en komt beheerst en overtuigend over. Hij is ruim 10 jaar werkzaam in de fitnessbranche en heeft in verschillende velden gewerkt en ervaring opgedaan. Cliënten één-op-één begeleiden naar hun doelen is altijd zijn passie geweest.

Met verscheidene opleidingen en certificaten in krachttraining, voeding & diëtetiek, supplementen en blessurebehandelmethodes heeft hij een ruime kennis om zijn cliënten te begeleiden.

 
TTH_2029zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

Don BROUWER

Master Coach & mede-oprichter

Donny is een gepassioneerde trainer met een groot empathisch vermogen en boordevol positieve energie. Hij is een echte motivator en een uiterst sociaal persoon. Hierdoor kan hij zich perfect identificeren met zijn cliënten.

Hij levert met zijn uitgebreide kennis over krachttraining, voeding en suppletie, blessurebehandeling en -preventie uitsluitend maatwerk voor zijn cliënten. 

 
TTH_2266zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

JOHNNY PAYRALBE

Senior Coach

Johnny is een trainer met een positieve, rustige benadering en een goed inlevingsvermogen. Johnny laat cliënten zich meteen op hun gemak voelen en zorgt dat ze vanaf de start gemotiveerd zijn.

Johnny is erg leergierig, maar deelt ook graag zijn kennis. Dit zorgt dat zijn cliënten niet alleen trainen, maar zelf ook leren. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat cliënten bij Johnny een intensieve begeleiding krijgen die aansluit bij hun persoonlijke doelen en hen stimuleert om grenzen op te zoeken en te verleggen.

 
TTH_2508zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

IRIS Lantinga

Senior Coach

Al van jongs af aan heeft Iris een grote passie voor sport. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze daar haar beroep van gemaakt heeft. Na jarenlang groepslessen en fitnessinstructie gegeven te hebben, heeft ze zich inmiddels helemaal toegelegd op personal training. 

Met haar enthousiasme en opgedane (mensen) kennis weet ze haar cliënten te motiveren, stimuleren en een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl. Naast de drive om zichzelf steeds verder te ontwikkelen, is haar 'biggest drive' haar cliënten zo optimaal mogelijk te begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelstelling(en).

 

 
TTH_2187zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

KILIAN Eijpen

Senior Coach

Kilian is leergierig en na een hele rits aan opleidingen blijft hij gemotiveerd zichzelf te ontwikkelen. Hij doet veel praktijk ervaring op tijdens zijn eigen trainingen wat hij goed weet over te brengen op zijn sporters. Kilian is laagdrempelig en legt snel contact met cliënten op een prettige open manier.

Kilian zit vol energie die hij graag samen met zijn kennis gebruikt om samen met cliënten 1 op 1 de gestelde doelen te bereiken. 

 
TTH_2296zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

Ivar de Jong

Personal Coach

Na meerdere fitness opleidingen gevolgd te hebben is Ivar zich vol overtuiging en enthousiasme gaan richten op het persoonlijk begeleiden van sporters. 
Zelf traint hij al jaren 5 á 6 dagen per week en heeft daardoor een ruime ervaring in de fitness sport ontwikkeld.

Ivar is punctueel en heeft een groot inlevingsvermogen.
Hij motiveert, stimuleert en is zeer sociaal.
Daarnaast is Ivar erg ambitieus.
Dit maakt dat hij de sporter zo optimaal mogelijk kan begeleiden tot het gewenste resultaat bereikt is.

 
TTH_2110zww+%C2%A9TITIA+HAHNE.jpg
 

Dylan Kroon

Personal Coach

Van jongs af aan is Dylan altijd bezig geweest met sporten. Lichamelijke doelstellingen bereiken begon voor hem op zijn 18e. Hij wilde sterker worden en zichzelf blijven uitdagen. Naarmate hij zag hoeveel plezier hij had in het bereiken van doelen en met welke motivatie hij naar de sportschool ging, besloot Dylan dat hij dat anderen ook wilde laten ervaren en werd het tijd om van zijn hobby zijn werk te maken. Met verschillende opleidingen in Sport en Voeding is Dylan altijd bezig zichzelf te ontwikkelen en een nog betere coach te zijn voor zijn sporters.