KAIZEN PERSONAL TRAINING

Wat is Kaizen Personal Training?

Kaizen Personal Training is een unieke combinatie van aandacht, flexibiliteit, effectiviteit en verantwoordelijkheidsgevoel zoals uitsluitend Kaizen Gym die kan beloven.

Aandacht

Alles tijdens en rondom de training draait om jou. Samen zijn we bezig voor jou en jouw doel. Ook buiten de training zijn er genoeg contact momenten waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Met 168 uur in een week is er altijd plek voor jou. Wij zullen ons zoveel mogelijk aanpassen naar de tijden die voor jou uitkomen om zo je trainingen mogelijk te maken waar het onmogelijk lijkt.

Effectiviteit

Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar er is maar één de snelste. En die zoeken wij voor jou en jouw doel. Zowel voeding, suppletie, lifestyle en training worden afgestemd om recht op je doel af te gaan.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Omdat wij tegelijk met ons werk, met onze passie bezig zijn, zullen wij met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel alles in ons vermogen doen om jou naar je doel te begeleiden.

Wat krijg je bij Kaizen Personal Training?

  • Één-op-één of één-op-twee trainen

  • Persoonlijk voedingsadvies

  • Blessurebehandeling (indien nodig)

  • Persoonlijke aandacht

  • 24/7 bereikbaar via email/whatsapp

  • Gebruik van luxe douches en infrarood sauna

  • Gebruik van handdoeken

  • Gefilterd water tijdens trainen en saunabezoek

  • Koffie en thee voor en na de training

  • Eiwitshake na de training

Kaizen Personal Training is een totaalconcept. Omdat wij ons werk niet optimaal kunnen doen in losse onderdelen, doen we dat ook niet. Als je bij ons komt trainen, verzorgen wij niet alleen effectieve trainingen, maar is alle begeleiding eromheen met betrekking tot lifestyle, voeding en supplementen erbij inbegrepen.

Wat wij wel van onze personal training cliënten vragen is om het voor ons mogelijk maken om ze te helpen. Zonder toewijding, eigen verantwoordelijkheid en af en toe keihard werken van onze cliënten, kunnen wij heel moeilijk positieve invloeden uitoefenen.

Gelijk een vrijblijvende intake/proeftraining inplannen?

Vul hieronder het formulier en dan kunnen we gelijk aan de slag met je. Je kan dan kennismaken met ons en ook de faciliteiten bekijken en uitproberen. Tijdens deze vrijblijvende intake kunnen wij wat dieper op je doelen en/of klachten ingaan en kunnen wij ook een goede inschatting maken welke pakket het beste bij jou past. 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?